Maanantaista Lauantaihin8:00 - 19:00
OsoiteHuvitie 5 A 1, Mäntsälä

Aidosti yksityistä ja

henkilökohtaista palvelua

Tyytyväisimmät asiakkaat

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat vuonna 2016 tehdyn kyselytytkimuksen perusteella.

Säännöllinen tarkastus

Turvalliseen hammashoitoon kuuluu säännöllinen oman hammaslääkärin tekemä tutkimus.

Hyvinvoiva henkilöstö

Olemme sitoutneita työhömme ja hoidon vaikuttavuuteen.

Laadukas hoito

Autamme asiakastamme saamaan tarpeensa mukaista palvelua oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Palvelumme

Perushammashoidon ja proteettisten hoitojen lisäksi tarjoamme vaativaakin kirurgista ja implanttihammashoitoa. Hampaiden valkaisu on tärkeä osa esteettistä hammashoitoa.

Säännöllinen tutkimus ja perushammashoito

Henkilökohtaiseen, turvalliseen hammashoitoon kuuluu säännöllinen, yleensä kerran vuodessa tapahtuva, suun ja hampaiston tutkimus oman, tutun hammaslääkärin toimesta. Se on parasta perusterveydenhoitoa. Tarvittaessa teemme myös koko hampaiston röntgenkuvauksen.

Paikkaukset

Hampaan paikkauksessa käytettävillä erilaisilla täytemateriaaleilla korvataan vioittunut hammaskudos . Erilaisista täytevaihtoehdoista voit keskustella hammaslääkärisi kanssa ja pyrimme valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon kussakin tapauksessa.

Juurihoito

Hampaan juurihoito tarkoittaa vaurioituneen hampaan ytimen puhdistamista mekaanisesti juurikanavaneuloilla ja kemiallisesti huuhdelleen juurihoitoon käytettävillä huuhteluaineilla. Sen jälkeen juurikanavat täytetään juurentäytemateriaalilla siten, että bakteerit eivät pääse pesiytymään niihin.

Valkaisut

Ennen valkaisua on hampaiston ja suun kunto tarkastettava huolellisesti. Hampaissa ei saa olla reikiä eikä hammaskiveä. Paras valkaisutulos saadaan keltaiseen hampaan sävyyn,joka on värjäytynyt iän myötä tupakan,kolajuomien,teen,kahvin ja punaviinin vaikutuksesta.

Implantit

Hammasimplantti on leukaluuhun asennettava titaanista valmistettu ruuvi, joka korvaa hampaan oman juuren , mikä on syystä tai toisesta menetetty. Tämä istutettu titaani-implantti luutuu kiinni ja sen varaan rakennetaan uusi hammaskruunu, joka vastaa ulkonäöltään omaa menetettyä hammasta.

Pelkopotilaat

Hammashoitopelko on luonnollista. Kerro rohkeasti ja luottamuksellisesti hammaslääkärillesi peloistasi ja toiveistasi hammashoidon suhteen. Pyrimme huomioimaan toiveesi hoidon kuluessa. Tuttu ja turvallinen hammaslääkärisi auttaa asiassa paljonkin.

Protetiikka

Puuttuvia hampaita voidaan korvata eri tyyppisillä proteettisilla ratkaisuilla kiinteästi (kruunut,sillat,implantit) ja irtoproteeseilla.

https://www.mantsalankulmanhammaslaakarit.fi/wp-content/uploads/2020/10/Mantsalankulman-Hammaslaakarit-Oy-Web-ja-e-sertifikaatti.jpg
Avoinna
bt_bb_section_top_section_coverage_image